1

DAGEN

 

Dag 1 – Donderdag 7 april 2016

De vierde Mystery Cup had vanmorgen een fantastische tee off  bij Worldhotel Wings in Rotterdam. Tot op het laatste moment bleef het een Mystery, in welk golfparadijs gaat deze editie zich afspelen? Om iets voor 6 uur in de morgen liet Frank ten Bokum, directeur van Bcause en organisator van de Mystery Cup, het spreekwoordelijke startschot klinken. Nog geen vijf uur later waren de deelnemers onderweg van de prachtige aankomsthal op de internationale luchthaven Málaga Airport, naar de eerste golfbaan La Quinta Golf & Country Club in Marbella.

Reino de España! Ofwel het koninkrijk Spanje is het land van aankomst van de Mystery cup 2016. In deze fantastische omgeving zullen de spelende duo’s onder toeziend oog van de PGA Professionals Garry Jack van Garry Jack Golf Acadamy en Roy Nijenhuis van Rigagolf strijden voor de eerste plaats alsmede voor het goede doel Stichting Spieren voor Spieren!

Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte die daardoor beperkt zijn in alles wat ze willen en kunnen. ”Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen”. Een fantastisch goed doel waar we ons graag sterk voor maken.

Bij het vroege welkomstwoord is niet alleen het goede doel Stichting Spieren voor Spieren nog eenmaal onderstreept en zijn alle duo´s welkom geheten en de sponsoren onder de aandacht gebracht – te weten: More, In Person, Srixon, Cobra Puma Golf, ’t Assurantiekantoor, Adwise, Riga Golf en Garry Jack Golf Academy maar ook de Mystery Draw.

Vóór de prijsuitreiking van de dagwinnaars heeft iedereen kunnen genieten van een heerlijk diner bij La Escalera in Benahavis (nabij Gran Hotel Benahavis).

Er zijn drie dagprijzen te winnen vandaag, Nearest, Longest drive en Best team. De prijswinnaars zijn :

Nearest               : Martijn Materek
Longest              : Mark Nas
Beste team        : Wilbert van Dam & Melle Tukker

Bekijk hier de foto’s die zijn gemaakt!

  • Wilson
  • More