72

DAGEN

 

Dag 2 – Vrijdag 8 april 2016

De sfeer is fantastisch op het Iberisch Schiereiland. Na een heerlijk ontbijt bij Gran Hotel Benahavis is er een korte trip naar golfbaan Marbella Club de Golf.

Vandaag zijn er middels de spelvorm ‘Better Ball Stableford’ een aantal dagprijzen te bemachtigen.  Zo is er vandaag aandacht voor het goede doel Stichting Spieren voor Spieren. Via de spelvorm “Beat the pro”, waarbij duo’s het opnemen tegen Garry, is er € 1100,- extra opgebracht. Top!

Het koninkrijk Spanje was het land van aankomst van de Mystery Cup 2016 maar de organisatie heeft nog meer verrassingen in petto. Onderweg naar het prachtige Cruise Hotel Sunborn passeerden we namelijk een landsgrens.

Het Cruise Hotel Sunborn ligt nog wel bij het Iberische schiereiland maar technisch gezien is het aangemeerd in Groot-Brittannië.  Dat kan dus maar één plek zijn zal je denken. Juist! Gibraltar.

Voordat de deelnemers verder kunnen met de invulling van hun vrije avond is alvast verklapt dat zaterdag ochtend gestart wordt met een golfclinic. Waar deze golfclinic plaats vindt… dat blijft nog even geheim.

Vandaag zijn de dagprijzen (Nearest, Longest en Beste Team) gewonnen door:

Nearest              : Koen Kranenberg
Longest             : Melle Tukker
Beste team       : Mart Nas & Tom Wigger

Bekijk hier de foto’s die vandaag zijn gemaakt!

  • Wilson
  • More