1

DAGEN

 

RESERVEER NU UW PLAATS

De 8e editie van de Mystery Cup vindt plaats in het voorjaar van 2020! Waar en wanneer precies deze editie zal plaatsvinden
houden we nog even geheim! Met uw golfuitrusting, paspoort en zonnebril op zak komt alles méér dan goed.
Het inschrijfgeld voor dit compleet verzorgde golfevent bedraagt € 2.600,- per team o.b.v. een tweepersoonskamer (standaardpakket Par).

Het standaardpakket Par bestaat uit:
* Volledig verzorgd golfavontuur voor 2 personen incl. overnachtingen, 3 greenfees, a touch of rallyrijden, diners en dranken
(alle gezamenlijke dagelijkse momenten in relatie tot het golfen en tijdens het diner)
* 2 golfpolo’s
* Regelmatige informatieverstrekking voorafgaand aan het evenement
* Mystery Cup pakket met cap, tee’s en golfballen
* Foto’s van het team
* Bedrijf naamsvermelding (naam, omschrijving en logo) op website en in de golfgids

De bestemming is geregeld, het hotel staat in optie en de banen gemaaid. Er is plek voor maximaal 16 duo’s.

Interesse of wenst u meer informatie te ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Ja

Algemene Voorwaarden voor deelname

 1. In het geval van overmacht is Bcause gerechtigd af te zien van het organiseren van de Mystery Cup. Er is sprake van overmacht als de organisatie van het evenement inspanningen van Bcause verlangt die niet van haar gevergd kunnen worden. Er is bijvoorbeeld sprake van overmacht in de volgende situaties: mobilisatie, oorlog, molest, werkstaking, beperkende- en of verbiedende overheidsmaatregelen, natuurrampen en nationale rouwdag.
 2. Als een team na inschrijving de deelname aan de Mystery Cup annuleert, is een team Bcause een percentage van het inschrijfgeld verschuldigd. Bcause hanteert de volgende percentages:
  – tot 3 maanden voorafgaand aan het event 25%;
  – tot 2 maanden voorafgaand aan het event 50%;
  – tot 1 maand voorafgaand aan het event 75% en
  – vanaf 1 maand voorafgaand aan het event 100%.
  De organisatie adviseert deelnemers een annuleringsverzekering af te sluiten.
 3. Voor de deelnemers bestaat de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten. Daartoe kan contact opgenomen worden met Bcause.
 4. Deelname geschiedt volledig op eigen risico. Wij, de ondergetekenden, verklaren hierbij dat wij, beschikken over afdoende wettelijke verzekering voor particulieren. Tevens vrijwaren wij hierbij de volledige organisatie van de Mystery Cup voor alle tijdens het evenement opgetreden schade aan ons, de golfclubs en/of derden.
 5. Het inschrijfgeld € 2.600,- per duo / € 1.300,-  p.p. wordt in 1 fase overgemaakt op rekeningnummer NL 61 ABNA 060.82.86.850 t.n.v. Bcause in Almelo, o.v.v. Mystery Cup 2020. Uw inschrijving is definitief na akkoord per mail, ondertekening en ontvangst van dit inschrijfformulier en/of betaling van het inschrijfgeld.
 6. Door het ondertekenen van dit inschrijfformulier bevestigen de deelnemers het formulier volledig gelezen en begrepen te hebben en akkoord te gaan met hetgeen is opgenomen en op de hoogte te zijn van het reglement van de Mystery Cup.
 • Wilson
 • More