1

DAGEN

 

MYSTERY CUP 2017 – EDITIE ALGARVE

De vijfde editie van de Mystery Cup! Net als in 2016 was Rotterdam Airport het beginpunt van een nieuwe Mystery Cup met als bestemming het Zuid Portugese Algarve. De uitvalsbasis was dit jaar Vila Galé in het westelijk gelegen Lagos. Op dag 1 was Quinta do Lago South, een championship course. De tweede dag werd afgewerkt op een nieuwe baan in een natuurreservaat; Espiche. Moeilijke baan met geweldige scenery. De Mystery Cup werd op dag 3 afgesloten op de fantastische baan van Onyria Palmares. Met op bijna elke hole uitzicht op zee, een feest om te spelen.

WINNAARS

De winnaars van de ‘mystery draw’ , het team dat eindigt op de plek van een vooraf getrokken nummer (11), waren Jos Leerkotte & Jeroen Puntman  van team 2-Beat! Op de 3e plek van de 3 daagse competitie met diverse spelvormen zijn geëindigd Gerard Lokhorst & Antonio Navarete Gelde, team ‘Duurzaam Gebouw 1’. De 2e plek is behaald door vader & zoon Jonkman van team ‘Jonkheren’Na 3 dagen was het beste duo ‘Duurzaam Gebouw 3’ bestaande uit Rob Schipper & Hans van Veggel.

FOTO’S & FILMPJES

Beelden zeggen meer dan woorden. Dagelijks zijn er foto’s en filmbeelden gemaakt. Neem even rustig de tijd om te zien wat er in 2017 in de Algarve is beleefd.

Voor de filmpjes van dag 1, 2 en 3 gaat u naar de YouTube pagina van Bcause!

BEKIJK DE FOTO’S


Opbrengst voor Stichting4Life:
logo-stichting4life

€ 1.100,-

Wij wensen Gerard Lokhorst (DuurzaamGebouw) en Eugène Soffers (Mega Elektra) heel veel succes in september 2017!

Winnaars

Winnaars Mystery Cup 2017

Rob Schipper & Hans van Veggel


  • Wilson
  • More