1

DAGEN

 

MYSTERY CUP 2019 – EDITIE ‘SPETTEREND’ LISSABON

De zevende editie van de Mystery Cup! Dit jaar was op woensdagavond 3 april 2019 Schiphol Airport het beginpunt van een nieuwe Mystery Cup met als bestemming Lissabon. De uitvalsbasis was dit jaar Bom Sucesso ten noorden van Lissabon. Op dag 1 hebben we Royal Óbidos aangedaan. De tweede dag werd afgewerkt op de thuisbasis Guardian Bom Sucesso. De Mystery Cup werd op dag 3 afgesloten op de fantastische en uitdagende baan van Dolce CampoReal. Maar het echte feestje begon met een afsluitend diner bij ‘Bythewine’ en een overnachting in de bruisende en gezellige stad Lissabon!

WINNAARS

De winnaars van de ‘mystery draw’ , het team dat eindigt op de plek van een vooraf getrokken nummer (2), waren Thijs Wolbers & Emiel Pegge! Op de 3e plek van de 3 daagse competitie met diverse spelvormen zijn geëindigd Ton Klomp en Thomas van der Klooster. De 2e plek is behaald door Thijs Wolber & Emiel Pegge. Na 3 dagen was het beste duo Arnold Poelstra & Michiel Pot.

FOTO’S & FILMPJES

Beelden zeggen meer dan woorden. Dagelijks zijn er foto’s gemaakt. Neem even rustig de tijd om te zien wat er in 2019 in en rondom Lissabon is beleefd.

BEKIJK DE FOTO’S

 


 

 

WINNAARS MYSTERY CUP 2019:

ARNOLD POELSTRA & MICHIEL POT

 


 

  • Wilson
  • More