1

DAGEN

 

MYSTERY CUP 2018 – EDITIE BRUISEND VALENCIA

De zesde editie van de Mystery Cup! Dit jaar was Vliegbasis Eindhoven het beginpunt van een nieuwe Mystery Cup met als bestemming het bruisende Valencia. De uitvalsbasis was dit jaar Parador El Saler ten zuiden van Valencia. Op dag 1 hebben we Club de Golf Escorpión aangedaan. De tweede dag werd afgewerkt op La Galiana Campo de Golf. De Mystery Cup werd op dag 3 afgesloten op de fantastische baan van El Saler Campo de Golf. Maar het echte feestje begon in met een afsluitend diner en overnachting in de bruisende stad Valencia!

WINNAARS

De winnaars van de ‘mystery draw’ , het team dat eindigt op de plek van een vooraf getrokken nummer (9), waren Bart van den Barselaar & Peter RiedijkOp de 3e plek van de 3 daagse competitie met diverse spelvormen zijn geëindigd de gebroeders Herman & Tom Kok. De 2e plek is behaald door Edwin Plettenburg & Olaf Weghorst. Na 3 dagen was het beste duo Gerard Lokhorst & Antonio Navarrete Gelde.

FOTO’S & FILMPJES

Beelden zeggen meer dan woorden. Dagelijks zijn er foto’s gemaakt. Neem even rustig de tijd om te zien wat er in 2018 in en rondom Valencia is beleefd.

BEKIJK DE FOTO’S


 

Winnaars

Winnaars Mystery Cup 2018

Gerard Lokhorst & Antonio Navarrete Gelde

  • Wilson
  • More